Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων-Αγνοουμένων και Παθόντων Κύπρου βρέθηκε στις Βρυξέλλες για δύο ημέρες, προκειμένου να έχει επαφές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Επιτροπής, Νίκος Κέττηρος καθώς και οι κ.κ. Νίκος Γεωργίου, Χρίστος Σενέκης, Σωτήρης Ιωάννου, Μιχάλης Γιακουμής και Κωστής Ευσταθίου

Η αντιπροσωπεία συμμετείχε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: Κύπρος: Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τους αγνοούμενους επιδιώκει η Επιτροπή Προσφύγων

Euronews

Δείτε Περισσότερα

Αποφάσεις Ολομέλειας