Ανδρέας Αποστόλου: «Επέκταση του σχεδίου στήριξης και παροχή κινήτρων σε νεαρά ζευγάρια»

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ κ. Ανδρέας Αποστόλου, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της κοινής συνεδρίας των τριών Κοινοβουλευτικών Επιτροπών ανέφερε τα ακόλουθα:

  • Άμεση προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η στήριξη των ορεινών κοινοτήτων οι οποίες έχουν πληγεί.
  • Εκτός από την οικονομική βοήθεια θα πρέπει να δοθεί και τεχνοκρατική βοήθεια ώστε τα χρήματα να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  • Tο υφιστάμενο σχέδιο στήριξης, το οποίο υπάρχει για ορισμένο χρονικό διάστημα στις συγκεκριμένες κοινότητες, να επεκταθεί και να δοθούν περισσότερα κίνητρα σε νεαρά ζευγάρια τα οποία θα ήθελαν να αποκτήσουν την πρώτη τους κατοικία στις ορεινές αυτές περιοχές.

Δείτε Περισσότερα

Οικονομικών

Προαγωγές δημοσίου με δύο τρόπους, προβληματισμοί για αποσπάσεις και έγκριση 35 οχημάτων αξιωματούχων

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 22/04/2024, εξέτασε τα ακόλουθα σχέδια νόμου:  Ο περί Αξιολόγησης Υποψηφίων για Προαγωγή, Διατμηματική Προαγωγή και Πρώτο Διορισμό και Προαγωγή στη Δημόσια Υπηρεσία (Τροποποιητικός) Νόμος του 2024  Η Επιτροπή εξέτασε την πιο πάνω πρόταση νόμου σκοπός της οποίας είναι η τροποποίηση του περί Αξιολόγησης Υποψηφίων

Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Κακοποίηση μαθητών, αναστολή δικαστικών εξόδων για Astrasol και ψήφισμα για καθαρό περιβάλλον

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών μεταξύ Ανδρών και Γυναικών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 22/04/2024, συζήτησε θέματα που αφορούν το δικαίωμα των παιδιών στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και το ανθρώπινο δικαίωμα διαβίωσης σε υγιές περιβάλλον. Οι μαθητές έσπασαν τη σιωπή τους για κακοποίηση, παρούσα η ίδια σε εξομολόγηση μαθήτριας, είπε η ΥΠΑΝ