Nomopress vol.1: Το δικό σου ανεξάρτητο πολιτικό περιοδικό

Nomopress

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Ένα χρόνο μετά την έναρξη του Nomoplatform, ξεκινάμε το Nomopress, το πρώτο ανεξάρτητο πολιτικό περιοδικό της Κύπρου. Έναν δρόμο που γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο να διαβούμε, καθώς δεν ξέρουμε εκ των προτέρων που θα μας βγάλει.  

Φιλοδοξούμε ωστόσο, το Nomopress να αποτελέσει ένα πραγματικά ανεξάρτητο πολιτικό περιοδικό, σε υψηλά πρότυπα ποιότητας, με στόχο να αγκαλιαστεί περισσότερο η πολιτική από τους νέους, τους τεχνοκράτες, τους ακαδημαϊκούς και όσους γενικά την αγνοούν λόγω της τοξικότητάς της και λόγω έλλειψης ουσίας. 

Ο πολίτης πρέπει να εμπλακεί, να ενημερωθεί, να συμμετέχει και να επηρεάσει θετικά. Πρέπει να γνωρίζει τι πραγματικά γίνεται και να ασκεί τον δικό του έλεγχο. 

Ελπίζουμε πραγματικά, το Nomopress να αποτελέσει ένα βήμα για πολίτες και πολιτικούς, να έρθουν πιο κοντά γιατί αυτό είναι το υγιές και μακροπρόθεσμα πιο επωφελές και για τους δύο. 

Δείτε ολόκληρο το Nomopress εδώ.

Κατεβάστε το σε μορφή pdf εδώ. 

Δείτε Περισσότερα

Θεσμών

Ψήφιση του πλαισίου για «πόθεν έσχες» εντός Μαΐου επιδιώκει η Επ. Θεσμών

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 29/04/2024, εξέτασε τις ακόλουθες προτάσεις νόμου: Ο περί του Προέδρου, των Υπουργών και των Βουλευτών της Κυπριακής Δημοκρατίας (Δήλωση και Έλεγχος Περιουσίας) (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 2021 Ο περί Ορισμένων Δημόσια Εκτεθειμένων Προσώπων και Ορισμένων Αξιωματούχων της Κυπριακής Δημοκρατίας (Δήλωση

Nomopress

Συμμετοχική δημοκρατία, Ευρωπαϊκή Ένωση και νεολαία

Η τρίτη έκδοση του Nomopress είναι γεγονός. Ενημερωθείτε για τη συμμετοχική δημοκρατία, τη σημασία των ευρωεκλογών για την Κύπρο, τον ρόλο των νέων τεχνολογιών στην ενίσχυση της διακυβέρνησης, τα 20 χρόνια πορείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας (ΚΕΠΠΑ), την ιδέα ενός κοινού ευρωπαϊκού στρατού, το μεταναστευτικό, τον πρωτογενή τομέα στην