Γιορτή για τη χάραξη πολιτικής το 3º Cyprus Forum

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Το Cyprus Forum αποτελεί την μεγαλύτερη ανεξάρτητη διοργάνωση χάραξης πολιτικής στην Κύπρο, το οποίο διοργανώνεται από τον μη κυβερνητικό οργανισμό Oxygono σε συνεργασία με το Delphi Economic Forum στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2020 ως ένα ανεξάρτητο, φιλόδοξο, μη κερδοσκοπικό ετήσιο συνέδριο που επιδιώκει να γίνει μοχλός και καταλύτης για αλλαγές μέσω συζητήσεων που οδηγούν σε δεσμεύσεις, δράσεις και αποτελέσματα. 

Φέτος, το Cyprus Forum διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, για πρώτη φορά σε δύο ημέρες, στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Η γενική θεματική του 3ου Cyprus Forum είναι η λέξη «Inclusivity».  

Πληθώρα θεμάτων που απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, θα αποτελέσουν τη βάση για τις συζητήσεις των panels, τα οποία διοργανώνονται από Οργανισμούς, Ερευνητικά Κέντρα, Ινστιτούτα και βασίζονται στην υφιστάμενη δράση και έρευνα τους.  

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων πατήστε εδώ 

Δείτε Περισσότερα

Επιτροπές

Επιτροπή Εσωτερικών: Υψηλά ενοίκια, απουσία στεγαστικής πολιτικής και αποδυνάμωση ΚΟΑΓ

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών, κατά την διάρκεια της συνεδρίας της στις 22/09/2022, συζήτησε το ακόλουθο θέμα:  Ραγδαία αύξηση ενοικίων και ανάγκη λήψης μέτρων   Η Επιτροπή συζήτησε το πιο πάνω θέμα μέσω του οποίου εξετάστηκε η ραγδαία αύξηση των ενοικίων παγκύπρια, τα προβλήματα που επηρεάζουν κυρίως τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και η ανάγκη λήψης μέτρων

Επιτροπές

Επιτροπή Μεταφορών: Ευέλικτα ωράρια, συστήματα περιφερειακού ελέγχου και λειτουργία τραμ

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κατά η διάρκεια της συνεδρίας στις 22/09/2022, συζήτησε το ακόλουθο θέμα:  Κυκλοφοριακό πρόβλημα και τρόποι επίλυσης  Η Επιτροπή συζήτησε το πιο πάνω θέμα μέσω του οποίου εξετάστηκε η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους των μεγάλων πόλεων, το κυκλοφοριακό κομφούζιο και οι τρόποι επίλυσης των προβλημάτων που προκύπτουν.   Στη