Στις 28 Φεβρουαρίου η διαβεβαίωση του νέου ΠτΔ στη Βουλή

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Η διαβεβαίωση του εκλελεγμένου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου 2023, σε ειδική συνεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Βουλή, η διαβεβαίωση του εκλελεγμένου Προέδρου της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το Άρθρο 42.1 του Συντάγματος, θα λάβει χώρα στις 28 Φεβρουαρίου 2023, σε ειδική συνεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία έχει ορισθεί για τις 11.30 π.μ., ημέρα κατά την οποία λήγει η πενταετής θητεία του απερχόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας.  

Αναφέρεται ότι λόγω στενότητας χώρου, η πρόσβαση και παρακολούθηση της εν λόγω συνεδρίας από το κοινό, θα γίνεται μόνο με την εξασφάλιση δελτίου εισόδου, υπό τους καθοριζόμενους για τον σκοπό αυτό όρους. 

Nomoplatform-ΚΥΠΕ 

Δείτε Περισσότερα

Ελέγχου

Διαφωνία με διαπιστώσεις της ΕΥ για αστυνομία εξέφρασε η Υπ. Δικαιοσύνης

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημόσιων Δαπανών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 07/12/2023, εξέτασε την ακόλουθη ειδική έκθεση: Έλεγχος Αστυνομίας Κύπρου-Ειδική Έκθεση 30.11.2023 (ΑΣΤ/01/2023) Διαφωνία με διαπιστώσεις της ΕΥ για αστυνομία εξέφρασε η Υπ. Δικαιοσύνης Τη διαφωνία της με διαπιστώσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας (ΕΥ) στην Ειδική Έκθεση για την Αστυνομία εξέφρασε