Επιτροπή Άμυνας: Εμπορευματοκιβώτια πυρομαχικών σε στρατόπεδα

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίας στις 16/12/2021, ασχολήθηκε με το θέμα:

  • Των εμπορευματοκιβωτίων πυρομαχικών σε στρατόπεδα, τα οποία περιείχαν στρατιωτικό υλικό προς απόσυρση ή/και καταστροφή.

Δηλώσεις:

Δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος από την απόσυρση και καταστροφή πυρομαχικών της Εθνικής Φρουράς τόνισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αμυνας Μαρίνος Σιζόπουλος, μετά την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία της Επιτροπής.

Ο Υπουργός Αμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης και επιτελείς της Εθνικής Φρουράς, ενημέρωσαν τους βουλευτές, ότι η απόσυρση έγινε από ιδιωτική εταιρία, ύστερα από διαγωνισμό και τηρήθηκαν όλοι οι κανονισμοί ασφάλειας, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες.

Σημειώνεται ότι η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε φυλάκια της Εθνικής Φρουράς, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 με το ακόλουθο πρόγραμμα:

9.30 π.μ. 1. Φυλάκιο Εθνικής Φρουράς στο Ύψωμα Κολοκασίδη.

10.30 π.μ. 2. Φυλάκιο Εθνικής Φρουράς «ΑΥΛΩΝΑ» – Κοινότητα Ακακίου

Δείτε Περισσότερα

Θεσμών

Ψήφιση του πλαισίου για «πόθεν έσχες» εντός Μαΐου επιδιώκει η Επ. Θεσμών

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 29/04/2024, εξέτασε τις ακόλουθες προτάσεις νόμου: Ο περί του Προέδρου, των Υπουργών και των Βουλευτών της Κυπριακής Δημοκρατίας (Δήλωση και Έλεγχος Περιουσίας) (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 2021 Ο περί Ορισμένων Δημόσια Εκτεθειμένων Προσώπων και Ορισμένων Αξιωματούχων της Κυπριακής Δημοκρατίας (Δήλωση

Nomopress

Συμμετοχική δημοκρατία, Ευρωπαϊκή Ένωση και νεολαία

Η τρίτη έκδοση του Nomopress είναι γεγονός. Ενημερωθείτε για τη συμμετοχική δημοκρατία, τη σημασία των ευρωεκλογών για την Κύπρο, τον ρόλο των νέων τεχνολογιών στην ενίσχυση της διακυβέρνησης, τα 20 χρόνια πορείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας (ΚΕΠΠΑ), την ιδέα ενός κοινού ευρωπαϊκού στρατού, το μεταναστευτικό, τον πρωτογενή τομέα στην