Συμμετοχή Χ. Γεωργιάδη σε Συνάντηση της COSAC στη Βαρσοβία

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Στη Συνάντηση Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της ΕΕ (COSAC), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Ιανουαρίου, στη Βαρσοβία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Χάρης Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο κ. Γεωργιάδης μετέβη το Σάββατο, στη Βαρσοβία.

Στο πλαίσιο της Συνάντησης, αναφέρεται, «θα συζητηθούν οι προτεραιότητες της Πολωνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ και το θέμα της κατάρτισης του ενωσιακού προϋπολογισμού στη βάση πολιτικών που επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής».

Την COSAC θα φιλοξενήσει η Γερουσία της Πολωνίας στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διάστασης της Πολωνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

Nomoplatform – ΚΥΠΕ

Δείτε Περισσότερα

Οικονομικών

Ίση θεσμική μεταχείριση ζητά η Cyta για πρόσβαση στην αγορά ενέργειας

Nα έχει η Cyta την ίδια θεσμική μεταχείριση που έχουν άλλοι οργανισμοί, όπως η ΑΗΚ, ζήτησε η Πρόεδρος του οργανισμού, Μαρία Τσιάκκα, μιλώντας, τη Δευτέρα, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, η

Αποφάσεις Ολομέλειας

Αυστηρότερο πλαίσιο για τα πυροτεχνήματα ψήφισε η Βουλή

Με αυστηρότερες ποινές, σαφή διαχωρισμό αρμοδιοτήτων και διεύρυνση της ποινικής ευθύνης για την παράνομη χρήση πυροτεχνημάτων, η Ολομέλεια της Βουλής ενέκρινε τον «περί Εκρηκτικών Υλών (Τροποποιητικό) Νόμο του 2026». Υπέρ