Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν: «Οικογένειες έμειναν σταματημένες στην μέρα που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους»

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Η βουλεύτρια του ΔΗ.ΣΥ. κ. Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν, σε τοποθέτησή της κατά την διάρκεια της συνεδρίας της Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προσφύγων-Εγκλωβισμένων-Αγνοουμένων-Παθόντων, επεσήμανε τα ακόλουθα:

  • Η λέξη «αγνοούμενος» έχει καταντήσει έρμαιο της κοινότυπης της χρήσης.
  • Κανένας δεν αντιλαμβάνεται πραγματικά πως νέοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και πως οικογένειες έμειναν «σταματημένες» στην μέρα που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους.
  • Ως ελάχιστο φόρο τιμής, πρέπει να διοργανωθεί από τη Βουλή των Αντιπροσώπων μια εκδήλωση προς τους οικείους των αγνοουμένων.

 

 

Δείτε Περισσότερα

Νομικών

Αντισυνταγματικός ο έλεγχος σε Εισαγγελείς και Υπουργούς, είπε Γ. Σαββίδης στη Βουλή 

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών, Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 27/09/2023, εξέτασε τα ακόλουθα σχέδια νόμου:  Ο περί της Καταθέσεως Στοιχείων και Πληροφοριών στη Βουλή των Αντιπροσώπων και στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές (Τροποποιητικός) (Αρ. 1) Νόμος του 2022  Η Επιτροπή εξέτασε την πιο πάνω πρόταση νόμου σκοπός της οποίας είναι η διασφάλιση

Παιδείας

Ένταση στην Επ. Παιδείας για το θέμα του σχολικού αθλητισμού, το 20% των μαθητών έχει δεχθεί μπούλινγκ

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 27/09/2023, συζήτησε θέματα που αφορούν τον σχολικό αθλητισμό, την έκταση του προβλήματος του σχολικού εκφοβισμού και τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας σε σχέση με τους σχολικούς συνοδούς.  Ένταση στην Επ. Παιδείας για το θέμα του σχολικού αθλητισμού  Ένταση δημιουργήθηκε στην Επιτροπή