Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν: «Οικογένειες έμειναν σταματημένες στην μέρα που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους»

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Η βουλεύτρια του ΔΗ.ΣΥ. κ. Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν, σε τοποθέτησή της κατά την διάρκεια της συνεδρίας της Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προσφύγων-Εγκλωβισμένων-Αγνοουμένων-Παθόντων, επεσήμανε τα ακόλουθα:

  • Η λέξη «αγνοούμενος» έχει καταντήσει έρμαιο της κοινότυπης της χρήσης.
  • Κανένας δεν αντιλαμβάνεται πραγματικά πως νέοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και πως οικογένειες έμειναν «σταματημένες» στην μέρα που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους.
  • Ως ελάχιστο φόρο τιμής, πρέπει να διοργανωθεί από τη Βουλή των Αντιπροσώπων μια εκδήλωση προς τους οικείους των αγνοουμένων.

 

 

Δείτε Περισσότερα

Μεταφορών

Το εργοτάξιο Α φάσης δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς, επισκέφθηκε η Επιτροπή Μεταφορών

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, στις 12/04/2024, πραγματοποίησε επίσκεψη στην υπέργεια διάβαση επί της Λεωφόρου Τάσσου Παπαδόπουλου παρά τω Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου, στην οδική συμβολή «Βιοφώς» στον Δυτικό παρακαμπτήριο δρόμου Πάφου, στη «Διπλαρκάτζια» στον Δήμο Πάφου, στον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς παρά την κοινότητα Καλλέπεια και στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Αργάκας για ενημέρωση σχετικά

Αποφάσεις Ολομέλειας

Παραμένει στα €300 το εξώδικο για στάθμευση σε ΑμεΑ, στην επαρχία που διαπράχθηκε θα εκδικάζεται αδίκημα

Η Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 11/04/2024, καταψήφισε την αύξηση του εξώδικου προστίμου που προβλέπεται για το αδίκημα της στάθμευσης οχήματος σε χώρους για άτομα με αναπηρίες και υπερψήφισε νόμο σύμφωνα με τον οποίο ποινική υπόθεση θα εκδικάζεται μόνο από το δικαστήριο της επαρχίας στην οποία διαπράχθηκε το αδίκημα. Αναλυτικά τα