Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν: «Χρειάζεται μεγάλη βελτίωση στο υφιστάμενο πλαίσιο»

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Η βουλεύτρια του ΔΗ.ΣΥ. κ. Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν, με το πέρας της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών Μεταξύ Ανδρών και Γυναικών, ανέφερε τα ακόλουθα:

  • Yπήρχε συναίνεση στην Επιτροπή τόσο από τα μέλη όσο και από τους καλεσμένους, οι οποίοι δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο της Επιτροπής και ότι θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια για βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης.
  • Χρειάζεται μεγάλη βελτίωση στο υφιστάμενο πλαίσιο, καθώς τόσο η οδηγία όσο και οι ενέργειες που λαμβάνουν άλλα κράτη της Ευρώπης έχουν ως επίκεντρο το θύμα.

 

 

Δείτε Περισσότερα

Αποφάσεις Ολομέλειας

Μείωση ορισμένων εξώδικων, αλλαγές στην ΤΑ, καταψήφιση glamping και επισκέψιμων αγροκτημάτων

Η Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 20/06/2024, υπερψήφισε την μείωση ορισμένων εξώδικων από τις κάμερες τροχαίας, αλλαγές στη νομοθεσία της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ καταψήφισε τα σχέδια νόμου για glamping και επισκέψιμα αγροκτήματα.   Αναλυτικά τα σχέδια νόμου που υπερψηφίστηκαν:  Ο περί Εξωδίκου Ρυθμίσεως Αδικημάτων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2024  Η

Εσωτερικών

Χαρτσιώτης: Ενισχύεται η ετοιμότητα πυρόσβεσης, από 2025 η απόκτηση ιδίων πτητικών μέσων

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 20/06/2024, συζήτησε το ακόλουθο θέμα: Πρόληψη και κατάσβεση πυρκαγιών Η Επιτροπή συζήτησε το πιο πάνω θέμα μέσω του οποίου εξετάστηκε η επάρκεια σε προσωπικό, μέσα και εξοπλισμό για την πρόληψη και κατάσβεση πυρκαγιών. Χαρτσιώτης: Ενισχύεται η ετοιμότητα πυρόσβεσης, από 2025 η απόκτηση ιδίων πτητικών μέσων