Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν: «Χρειάζεται μεγάλη βελτίωση στο υφιστάμενο πλαίσιο»

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Η βουλεύτρια του ΔΗ.ΣΥ. κ. Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν, με το πέρας της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών Μεταξύ Ανδρών και Γυναικών, ανέφερε τα ακόλουθα:

  • Yπήρχε συναίνεση στην Επιτροπή τόσο από τα μέλη όσο και από τους καλεσμένους, οι οποίοι δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο της Επιτροπής και ότι θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια για βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης.
  • Χρειάζεται μεγάλη βελτίωση στο υφιστάμενο πλαίσιο, καθώς τόσο η οδηγία όσο και οι ενέργειες που λαμβάνουν άλλα κράτη της Ευρώπης έχουν ως επίκεντρο το θύμα.

 

 

Δείτε Περισσότερα

Παιδείας

Εξαιρετικής σημασίας οι εστίες για το Πανεπιστήμιο Κύπρου, αυξημένος κατά 1 εκατ. ο προϋπολογισμός του ΟΝΕΚ

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 21/02/2024, εξέτασε τα ακόλουθα σχέδια νόμου: Ο περί Προϋπολογισμού του Πανεπιστημίου Κύπρου του 2024 Νόμος του 2024 Η Επιτροπή εξέτασε το πιο πάνω νομοσχέδιο σκοπός του οποίου είναι η έγκριση πληρωμής από το Ταμείο του Πανεπιστημίου Κύπρου ποσού ύψους €188.450.000 για τη χρήση

Νομικών

Εκσυγχρονισμός και υπερπληθυσμός μεταξύ των προτεραιοτήτων του Αν. Διευθ. Φυλακών

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών, Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 21/02/2024, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τμήμα Φυλακών. Εκσυγχρονισμός και υπερπληθυσμός μεταξύ των προτεραιοτήτων του Αν. Διευθ. Φυλακών Τους τρεις πυλώνες των προτεραιοτήτων του παρουσίασε ο νέος Αναπληρωτής Διευθυντής των Κεντρικών Φυλακών, Χάρης Φιλιππίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά από επίσκεψη της