Πρόδρομος Αλαμπρίτης: «Θα είμαστε στο πλευρό των κατοίκων και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους στηρίξουμε»

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Ο βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ. κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης, με το πέρας της κοινής συνεδρίας των τριών Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, ανέφερε τα ακόλουθα:

  • Ως Δημοκρατικός Συναγερμός, θα θέλαμε για ακόμα μία φορά να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για τα άμεσα αντανακλαστικά της Κυβέρνησης.
  • Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου και το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων γιατί η συμβολή τους στην αποκατάσταση των ζημιών ήταν άμεση.
  • Μέσα από τη συζήτηση εντοπίστηκαν κάποιες αδυναμίες τις οποίες πρέπει σαν Βουλή των Αντιπροσώπων, αλλά και σαν Κυβέρνηση να τις συζητήσουμε για να δούμε πώς προλαβαίνουμε τέτοιες καταστάσεις. Η πρόληψη είναι πάρα πολύ σημαντική.
  • Θα είμαστε στο πλευρό των κατοίκων και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους στηρίξουμε.

 

 

Δείτε Περισσότερα

Παιδείας

Σε στενή συνεργασία με το ΥΠΟΙΚ για σταθερή μείωση αποσπάσεων, λέει η ΥΠΑΝ

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημόσιων Δαπανών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 22/02/2024, εξέτασε την ακόλουθη ειδική έκθεση: Εξορθολογισμός Δαπανών Δημόσιας Εκπαίδευσης-Ειδική Έκθεση 22.12.2022 (ΥΠΑΝ/02/2022) Σε στενή συνεργασία με το ΥΠΟΙΚ για σταθερή μείωση αποσπάσεων, λέει η ΥΠΑΝ Είμαστε σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών, ώστε να βλέπουμε σταθερή μείωση,