Πρόδρομος Αλαμπρίτης: «Θα είμαστε στο πλευρό των κατοίκων και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους στηρίξουμε»

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Ο βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ. κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης, με το πέρας της κοινής συνεδρίας των τριών Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, ανέφερε τα ακόλουθα:

  • Ως Δημοκρατικός Συναγερμός, θα θέλαμε για ακόμα μία φορά να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για τα άμεσα αντανακλαστικά της Κυβέρνησης.
  • Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου και το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων γιατί η συμβολή τους στην αποκατάσταση των ζημιών ήταν άμεση.
  • Μέσα από τη συζήτηση εντοπίστηκαν κάποιες αδυναμίες τις οποίες πρέπει σαν Βουλή των Αντιπροσώπων, αλλά και σαν Κυβέρνηση να τις συζητήσουμε για να δούμε πώς προλαβαίνουμε τέτοιες καταστάσεις. Η πρόληψη είναι πάρα πολύ σημαντική.
  • Θα είμαστε στο πλευρό των κατοίκων και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους στηρίξουμε.

 

 

Δείτε Περισσότερα

Αποφάσεις Ολομέλειας

Μείωση ορισμένων εξώδικων, αλλαγές στην ΤΑ, καταψήφιση glamping και επισκέψιμων αγροκτημάτων

Η Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 20/06/2024, υπερψήφισε την μείωση ορισμένων εξώδικων από τις κάμερες τροχαίας, αλλαγές στη νομοθεσία της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ καταψήφισε τα σχέδια νόμου για glamping και επισκέψιμα αγροκτήματα.   Αναλυτικά τα σχέδια νόμου που υπερψηφίστηκαν:  Ο περί Εξωδίκου Ρυθμίσεως Αδικημάτων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2024  Η

Εσωτερικών

Χαρτσιώτης: Ενισχύεται η ετοιμότητα πυρόσβεσης, από 2025 η απόκτηση ιδίων πτητικών μέσων

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 20/06/2024, συζήτησε το ακόλουθο θέμα: Πρόληψη και κατάσβεση πυρκαγιών Η Επιτροπή συζήτησε το πιο πάνω θέμα μέσω του οποίου εξετάστηκε η επάρκεια σε προσωπικό, μέσα και εξοπλισμό για την πρόληψη και κατάσβεση πυρκαγιών. Χαρτσιώτης: Ενισχύεται η ετοιμότητα πυρόσβεσης, από 2025 η απόκτηση ιδίων πτητικών μέσων