Ημερήσιο πρόγραμμα Κοινοβουλευτικών Επιτροπών ημερομηνίας 10/12/2021

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Το ημερήσιο πρόγραμμα των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών έχει ως εξής:

Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού, 13:00 μ.μ..

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην επαρχία Λάρνακας, με βάση το ακόλουθο πρόγραμμα:

8.30 π.μ. 1. Βιοτεχνική Περιοχή Ξυλοτύμπου.

11.00 π.μ. 2. Βιοτεχνική Περιοχή Κιτίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η Επιτροπή θα ενημερωθεί για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προαναφερθείσες βιοτεχνικές περιοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την ημερήσια διάταξη της κάθε συνεδρίας ακολουθείστε τους σχετικούς συνδέσμους.

Δείτε Περισσότερα

Παιδείας

Σε στενή συνεργασία με το ΥΠΟΙΚ για σταθερή μείωση αποσπάσεων, λέει η ΥΠΑΝ

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημόσιων Δαπανών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 22/02/2024, εξέτασε την ακόλουθη ειδική έκθεση: Εξορθολογισμός Δαπανών Δημόσιας Εκπαίδευσης-Ειδική Έκθεση 22.12.2022 (ΥΠΑΝ/02/2022) Σε στενή συνεργασία με το ΥΠΟΙΚ για σταθερή μείωση αποσπάσεων, λέει η ΥΠΑΝ Είμαστε σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών, ώστε να βλέπουμε σταθερή μείωση,

Υγείας

Λύνεται εντός Μαρτίου το θέμα με συνοδούς των επιδοτούμενων ασθενών, ερωτήσεις στον ΟΚΥπΥ από βουλευτές

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Υγείας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 22/02/2024, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων της αρμοδιότητας της Επιτροπής. Υπ. Υγείας: Λύνεται εντός Μαρτίου το θέμα με συνοδούς των επιδοτούμενων ασθενών Εντός Μαρτίου θα λυθεί το ζήτημα με τους συνοδούς των επιδοτούμενων ασθενών προκειμένου να στηριχθούν