Γιαννάκης Γαβριήλ: «Σοβαρή υποστελέχωση του Τμήματος Δασών»

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας και Φυσικών Πόρων κ. Γιαννάκης Γαβριήλ, με το πέρας της κοινής συνεδρίας των τριών Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, ανέφερε τα ακόλουθα:

  • Παρά την έγκριση του έκτακτου προϋπολογισμού, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει ολοκληρωμένος σχεδιασμός από πλευράς της Κυβέρνησης, ούτε και φαίνεται να καλύπτονται οι ανάγκες των ανθρώπων από τα όσα εξαγγέλθηκαν.
  • Δεν ακούσαμε τίποτε για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αποκατάστασης του περιβάλλοντος.
  • Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η παραδοχή του διευθυντή του Τμήματος Δασών για σοβαρή υποστελέχωση του τμήματος. Ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η παραδοχή του για την αδυναμία του τμήματος να ανταποκριθεί σε 2 ταυτόχρονες μεγάλες πυρκαγιές, ακόμα και με τον υφιστάμενο σχεδιασμό.

 

 

 

 

Δείτε Περισσότερα

Αποφάσεις Ολομέλειας

Ίδρυση Υφ. Μετανάστευσης, κριτήρια εργοδότησης συμβούλων-συνεργατών και κατάργηση ετήσιου τέλους €350

Η Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 29/02/2024, υπερψήφισε την ίδρυση Υφυπουργείου Μετανάστευσης, τα κριτήρια εργοδότησης συμβούλων-συνεργατών, την κατάργηση του ετήσιου τέλους €350 για εταιρείες, την επέκταση της άδειας μητρότητας στο πρώτο παιδί, την παράταση στη μείωση του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα μέχρι το τέλος του μήνα, την εφαρμογή του σχεδίου «Φωτοβολταϊκά