Γιαννάκης Γαβριήλ: «Σοβαρή υποστελέχωση του Τμήματος Δασών»

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας και Φυσικών Πόρων κ. Γιαννάκης Γαβριήλ, με το πέρας της κοινής συνεδρίας των τριών Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, ανέφερε τα ακόλουθα:

  • Παρά την έγκριση του έκτακτου προϋπολογισμού, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει ολοκληρωμένος σχεδιασμός από πλευράς της Κυβέρνησης, ούτε και φαίνεται να καλύπτονται οι ανάγκες των ανθρώπων από τα όσα εξαγγέλθηκαν.
  • Δεν ακούσαμε τίποτε για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αποκατάστασης του περιβάλλοντος.
  • Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η παραδοχή του διευθυντή του Τμήματος Δασών για σοβαρή υποστελέχωση του τμήματος. Ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η παραδοχή του για την αδυναμία του τμήματος να ανταποκριθεί σε 2 ταυτόχρονες μεγάλες πυρκαγιές, ακόμα και με τον υφιστάμενο σχεδιασμό.

 

 

 

 

Δείτε Περισσότερα

Πρόγραμμα

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Επιτροπών/Ολομέλειας ημερομηνίας 10/06/2024 – 14/06/2024

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών και της Ολομέλειας έχει ως εξής:              Δευτέρα 10/06/2024                     Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού, –  Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών μεταξύ Ανδρών και Γυναικών, –  Τρίτη 11/06/2024                       Επιτροπή Προσφύγων-Εγκλωβισμένων-Αγνοουμένων και Παθόντων, –               Επιτροπή Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, 9:00 π.μ..                               Επιτροπή για τη Μελέτη του Δημογραφικού

Μεταφορών

Τρέχουν για το έργο στο λιμάνι Λάρνακας, αλλά η διαδικασία είναι χρονοβόρα

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 31/05/2024, συζήτησε το ακόλουθο θέμα: Υλοποίηση ενιαίου σχεδιασμού ανάπτυξης λιμανιού και μαρίνας Λάρνακας Η Επιτροπή συζήτησε το πιο πάνω θέμα μέσω του οποίου εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης του ενιαίου σχεδιασμού ανάπτυξης του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας. Τρέχουν για το έργο στο