Επιτροπή Εσωτερικών: Τροποποιήσεις στην παροχή υπηρεσιών οπτικοακουστικών μέσων

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Στην παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Εσωτερικών, τηλεοπτικών σταθμών και άλλων εμπλεκόμενων φορέων, συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών, με κύριο θέμα συζήτησης τις τροποποιήσεις στην παροχή υπηρεσιών οπτικοακουστικών μέσων.

Κατά την συνεδρία, μεταξύ άλλων, ειπώθηκαν τα ακόλουθα:

Εκπρόσωπος Υπουργείου Εσωτερικών:

Μερικές από τις πιο σημαντικές πρόνοιες της νομοθεσίας είναι η προστασία από το επιβλαβές περιεχόμενο, οι αυστηρότερες διατάξεις για τη ρητορική μίσους και οι ρυθμιστικές διατάξεις που αφορούν τις πλατφόρμες κοινοποίησης οπτικοακουστικού υλικού.

Για περισσότερες πληροφορίες (περιγραφή, συναφή έγγραφα, νομοθεσίες, αναρτήσεις στα ΜΜΕ) αναφορικά με τις υπό συζήτηση νομοθεσίες πατήστε εδώ:

Ο περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Οργανισμών (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 2021

O περί Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (Τροποποιητικός) Νόμος του 2021

Δείτε Περισσότερα

Νομικών

Αντισυνταγματικός ο έλεγχος σε Εισαγγελείς και Υπουργούς, είπε Γ. Σαββίδης στη Βουλή 

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών, Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 27/09/2023, εξέτασε τα ακόλουθα σχέδια νόμου:  Ο περί της Καταθέσεως Στοιχείων και Πληροφοριών στη Βουλή των Αντιπροσώπων και στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές (Τροποποιητικός) (Αρ. 1) Νόμος του 2022  Η Επιτροπή εξέτασε την πιο πάνω πρόταση νόμου σκοπός της οποίας είναι η διασφάλιση

Παιδείας

Ένταση στην Επ. Παιδείας για το θέμα του σχολικού αθλητισμού, το 20% των μαθητών έχει δεχθεί μπούλινγκ

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 27/09/2023, συζήτησε θέματα που αφορούν τον σχολικό αθλητισμό, την έκταση του προβλήματος του σχολικού εκφοβισμού και τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας σε σχέση με τους σχολικούς συνοδούς.  Ένταση στην Επ. Παιδείας για το θέμα του σχολικού αθλητισμού  Ένταση δημιουργήθηκε στην Επιτροπή