Άριστος Δαμιανού: «Συγκροτημένη προσπάθεια μετακύλησης και αποποίησης ευθυνών»

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών κ. Άριστός Δαμιανού, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της κοινής συνεδρίας των τριών Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, προειδοποίησε ότι συγκροτημένα καταβάλεται μια προσπάθεια μετακύλισης και αποποίησης ευθυνών από τους αρμόδιους. Παρ’ όλα αυτά, τόνισε πως: «Καθήκον μας τούτη την κρίσιμη ώρα είναι να επικεντρωθούμε στην αντιμετώπιση της κρίσης που υπάρχει, ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν θα δεχθούμε και δεν θα ανεχτούμε την αποποίηση ή την μετακύλιση ευθυνών». «Εν εύθετω χρόνω, θα δούμε και αυτά τα ζητήματα γιατί είναι υπαρκτά, όπως υπαρκτά είναι και τα ερωτήματα που έχουν τεθεί σχετικά με δεσμεύσεις που αναλήφθηκαν μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Σολιά».

Δείτε Περισσότερα

Πρόγραμμα

Ημερήσιο πρόγραμμα Κοινοβουλευτικών Επιτροπών ημερομηνίας 05/07/2022

Το ημερήσιο πρόγραμμα των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών έχει ως εξής: Τρίτη 05/07/2022 Κοινοβουλευτική Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων-Αγνοουμένων και Παθόντων, 9:00 π.μ.. Ad Hoc Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Μελέτη του Δημογραφικού Προβλήματος, 9:00 π.μ.. Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, 11:00 π.μ.. Κοινοβουλευτική Επιτροπή Γεωργίας και Φυσικών Πόρων, 11:30 π.μ.. Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, 12:00 μ..

Επιτροπές

Επιτροπή Οικονομικών: Εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων, συνταξιοδοτικό δημόσιων υπαλλήλων και κενές θέσεις στο δημόσιο

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 04/07/2022, εξέτασε τα ακόλουθα σχέδια νόμου: Ο περί Αγοραπωλησίας Πιστωτικών Διευκολύνσεων και για Συναφή Θέματα (Τροποποιητικός) Νόμος του 2021 Ο περί Ακίνητης Ιδιοκτησίας (Διακατοχή, Εγγραφή και Εκτίμηση) (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 2021 Η Επιτροπή εξέτασε τα πιο πάνω νομοσχέδια σκοπός των οποίων