Άννα: Η ψηφιακή παρουσιάστρια του Nomoplatform

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Το ηλεκτρονικό νομοθετικό παρατηρητήριο Nomoplatform είναι μια πολιτικά ανεξάρτητη πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την αύξηση της διαφάνειας, προσφέροντας στους πολίτες την ευκαιρία να παρακολουθούν άμεσα και έγκυρα τις διεργασίες που επιτελούνται εντός της Βουλής.

Με την έναρξη του νέου κύκλου εργασιών, οι χρήστες της πλατφόρμας, παρακολουθώντας ένα σύντομο και περιεκτικό βίντεο, θα μπορούν να μαθαίνουν όλα όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν από τους Κοινοβουλευτικούς τους Εκπροσώπους.

Η Άννα, η ψηφιακή παρουσιάστρια του Nomoplatform, αποτελεί αναπαράσταση μιας εκ των ψηφιακών περσόνων της Synthesia, μιας εταιρείας λογισμικού, η οποία με την χρήση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης (AI-driven systems) μπορεί να παράγει οπτικοακουστικό περιεχόμενο.

Αυτή η καινοτόμα μέθοδος παραγωγής οπτικοακουστικού περιεχομένου μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε στους χρήστες μας μια πιο άμεση και έγκαιρη πληροφόρηση για όλα όσα γίνονται στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Για να γνωρίσετε την Άννα πατήστε εδώ.

Δείτε Περισσότερα

Νομικών

Αντισυνταγματικός ο έλεγχος σε Εισαγγελείς και Υπουργούς, είπε Γ. Σαββίδης στη Βουλή 

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών, Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 27/09/2023, εξέτασε τα ακόλουθα σχέδια νόμου:  Ο περί της Καταθέσεως Στοιχείων και Πληροφοριών στη Βουλή των Αντιπροσώπων και στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές (Τροποποιητικός) (Αρ. 1) Νόμος του 2022  Η Επιτροπή εξέτασε την πιο πάνω πρόταση νόμου σκοπός της οποίας είναι η διασφάλιση

Παιδείας

Ένταση στην Επ. Παιδείας για το θέμα του σχολικού αθλητισμού, το 20% των μαθητών έχει δεχθεί μπούλινγκ

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 27/09/2023, συζήτησε θέματα που αφορούν τον σχολικό αθλητισμό, την έκταση του προβλήματος του σχολικού εκφοβισμού και τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας σε σχέση με τους σχολικούς συνοδούς.  Ένταση στην Επ. Παιδείας για το θέμα του σχολικού αθλητισμού  Ένταση δημιουργήθηκε στην Επιτροπή