Άννα: Η ψηφιακή παρουσιάστρια του Nomoplatform

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Το ηλεκτρονικό νομοθετικό παρατηρητήριο Nomoplatform είναι μια πολιτικά ανεξάρτητη πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την αύξηση της διαφάνειας, προσφέροντας στους πολίτες την ευκαιρία να παρακολουθούν άμεσα και έγκυρα τις διεργασίες που επιτελούνται εντός της Βουλής.

Με την έναρξη του νέου κύκλου εργασιών, οι χρήστες της πλατφόρμας, παρακολουθώντας ένα σύντομο και περιεκτικό βίντεο, θα μπορούν να μαθαίνουν όλα όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν από τους Κοινοβουλευτικούς τους Εκπροσώπους.

Η Άννα, η ψηφιακή παρουσιάστρια του Nomoplatform, αποτελεί αναπαράσταση μιας εκ των ψηφιακών περσόνων της Synthesia, μιας εταιρείας λογισμικού, η οποία με την χρήση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης (AI-driven systems) μπορεί να παράγει οπτικοακουστικό περιεχόμενο.

Αυτή η καινοτόμα μέθοδος παραγωγής οπτικοακουστικού περιεχομένου μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε στους χρήστες μας μια πιο άμεση και έγκαιρη πληροφόρηση για όλα όσα γίνονται στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Για να γνωρίσετε την Άννα πατήστε εδώ.

Δείτε Περισσότερα

Επιτροπές

Επιτροπή Εργασίας: Νομοσχέδιο για αύξηση της άδειας μητρότητας

Την ερχόμενη Τρίτη στην Επιτροπή Εργασίας της Βουλής θα συζητηθεί με την μορφή του κατεπείγοντος το νομοσχέδιο για αύξηση της άδειας μητρότητας. Τα νομοσχέδιο για την άδεια μητρότητας και πατρότητας και την γονική άδεια παρουσιάστηκαν σήμερα στην Επιτροπή από την Υπουργό Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου. Η Υπουργός είπε ότι με το νομοσχέδιο η άδεια μητρότητας για

Επιτροπές

Επιτροπή Γεωργίας: Η κυβέρνηση προτίθεται να στηρίξει τους κτηνοτρόφους

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής διαβεβαίωσε σήμερα την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ότι η Κυβέρνηση θα στηρίξει τους κτηνοτρόφους και θα σταθεί αρωγός τους μετά και από τις πρόσφατες μεγάλες αυξήσεις στις τιμές των σιτηρών. Θέμα συζήτησης στην Επιτροπή Γεωργίας της Βουλής ήταν το κλείσιμο της Επιτροπής Σιτηρών, οι αυξήσεις στις