Άννα: Η ψηφιακή παρουσιάστρια του Nomoplatform

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Το ηλεκτρονικό νομοθετικό παρατηρητήριο Nomoplatform είναι μια πολιτικά ανεξάρτητη πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την αύξηση της διαφάνειας, προσφέροντας στους πολίτες την ευκαιρία να παρακολουθούν άμεσα και έγκυρα τις διεργασίες που επιτελούνται εντός της Βουλής.

Με την έναρξη του νέου κύκλου εργασιών, οι χρήστες της πλατφόρμας, παρακολουθώντας ένα σύντομο και περιεκτικό βίντεο, θα μπορούν να μαθαίνουν όλα όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν από τους Κοινοβουλευτικούς τους Εκπροσώπους.

Η Άννα, η ψηφιακή παρουσιάστρια του Nomoplatform, αποτελεί αναπαράσταση μιας εκ των ψηφιακών περσόνων της Synthesia, μιας εταιρείας λογισμικού, η οποία με την χρήση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης (AI-driven systems) μπορεί να παράγει οπτικοακουστικό περιεχόμενο.

Αυτή η καινοτόμα μέθοδος παραγωγής οπτικοακουστικού περιεχομένου μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε στους χρήστες μας μια πιο άμεση και έγκαιρη πληροφόρηση για όλα όσα γίνονται στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Για να γνωρίσετε την Άννα πατήστε εδώ.

Δείτε Περισσότερα

Αποφάσεις Ολομέλειας

Πόθεν έσχες, προϋπ. €351.3 εκ., προαγωγές δημοσίου, Ταμείο Αλληλεγγύης και επίδομα τέκνου

Η Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 11/07/2024, υπερψήφισε τις προτάσεις νόμου για το πόθεν έσχες, τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό ύψους €351.3 εκ., τη μείωση της βαρύτητας του κριτηρίου της ετήσιας υπηρεσιακής έκθεσης για προαγωγές στη δημόσια υπηρεσία, τις προτάσεις νόμου για ρυθμίσεις στο Ταμείο Αλληλεγγύης για τους κουρεμένους και την αύξηση του

Εσωτερικών

Αντιδράσεις στη Βουλή από Προέδρους ΕΟΑ για διάταγμα ΥΠΕΣ για πολεοδομικές άδειες

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στις 11/07/2024, συζήτησε το ακόλουθο θέμα: Εκχώρηση πολεοδομικών εξουσιών και αρμοδιοτήτων στους ΕΟΑ Η Επιτροπή συζήτησε το πιο πάνω θέμα μέσω του οποίου εξετάστηκε η εκχώρηση πολεοδομικών εξουσιών και αρμοδιοτήτων του Υπουργού Εσωτερικών στους Επαρχιακούς Οργανισμούς Αυτοδιοίκησης δυνάμει διατάγματος. Αντιδράσεις στη Βουλή από Προέδρους ΕΟΑ για διάταγμα